Välkommen!

Vad trevligt att du vill kika in hos oss. Vi hoppas att på denna sida kunna ge matnyttig information till dig så att det blir lättare för dig att ta emot utlandspersonal.


Det kan vara många saker man undrar vid personalförflyttningar. Det brukar börja med frågan om vem som behöver arbetstillstånd, hur söker man till de internationella skolorna, följt av hur man bäst hanterar andrahandskontrakt för personal.


Sen borrar vi ner oss lager för lager i mer detaljerade frågor kring försäkringar, vad kostar det att hyra en bostad i andra hand, vem ska signera hyreskontraktet?


Vårt mål är att ta dig igenom varje steg på vägen med god information som är uppdaterad och relevant.


Vi har en del korta filmer som ska svara på många frågor & för andra som vill ha skriftlig information så finns det också både i våra bloggar och dokumentation vi delar på vägen till slutmålet - en lyckad in- eller utflytt för din nya kollega.


Vi älskar feedback. Saknar du någon information? Finns den men den är svår att hitta eller har vi helt enkelt en lucka som vi behöver fylla på - vad det än är så är vi tacksamma för din hjälp att bli bättre så tveka inte att höra av dig. 

Hör av dig om du har frågor!

Lena Rekdal & Nimmersion Team


Hur lyckas man med att ta emot en ny rekryt i Sverige?
Relocation -hur svårt kan det vara?
Vad gör ett relocation-företag egentligen?
Vad tycker expats om att bo i Sverige?
Vad tycker HR om att jobba med NIM.MERSION?

Jag vill komma på ert mailutskick som endast går till Svenska HR experter som jobbar med expats i Sverige. Information vi delar är vad som händer just nu såsom uppdaterade hyresnivåer, lagändringar, webinar inbjudningar, eller events som kan vara av intresse för er.
Ni hör ifrån oss endast när något viktigt som rör Global Mobility händer. Fyll i nedan, du kan avprenumerera närsomhelst.